ANKARA / GÜDÜL - Güdül Halk Eğitimi Merkezi

Güdül Halk Eğitimi Merkezi

Yenimahalle Atatürk cad. 22/1 GÜDÜL/ANKARA 06840
Vizyon
Okul öncesi çağındaki çocuklarımızdan, okuma yazma bilmeyen yaşlılarımıza kadar, örgün eğitim eğitim içerisindeki öğrenciler ve eğitimli insanlar da dahil olmak üzere, vatandaşlarımızın ihtiyaç duydukları alanlarda ekonomik, toplumsal ve kültürel gelişimlerini sağlayabilmek için gerekli sosyal, kültürel ve mesleki eğitimi kaliteli bir şekilde sağlayan, ilçenin sosyal ve ekonomik alanda gidişatına yön verebilen örnek ve saygın bir kurum olmaktır.
Misyon
Merkezimizi ve hizmet sunabileceği alanları tanıtarak ve imkanlarımız ölçüsünde her türlü eğitim ortamını oluşturarak, sosyal statü, yaş ve cinsiyet ayrımı yapılmaksızın her kesimden vatandaşlarımıza ihtiyaçları ve istidatları doğrultusunda etik, kültürel veya mesleki eğitim sunarak, onlara sosyal ve ekonomik alanda kendilerini geliştirebilme ve gerçekleştirebilme imkanı sağlamak; her türlü sosyal ve teknolojik gelişmeleri takip ederek üzerine düşen görev sorumluluklarını layıkıyla yerine getirebilen örnek bir yaygın eğitim kurumu olmak ve milli menfaatlerimizi ön planda tutarak vatanımızın uygarlık seviyesinin çağdaş medeniyetler arasında daha yükseklerde görebilmek için her türlü fedakarlığı sergilemek ve bu bilinci tüm paydaşlarımıza verebilmektir.
Öğretim Şekli :Yaygın Eğitim
Lojman
0 -
Ulaşım
Etlik garajlarından 2 saatte bir Güdül minibüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır. Ayrıca ilçede çalışan diğer öğretmenlerin araçları ile de ulaşım mümkündür.
Yerleşim Yeri
Güdül; Beypazarı´ na 36 km, Kızılcahamam´ a 57 km, Ayaş´ a 33 km, Sincan´ a 65 km mesafede olan Ankara´ nın kuzeybatısında kalan küçük bir ilçesidir.
Kurumumuz ilçe merkezinde olup il merkezine uzaklığı 83 km´ dir.