ANKARA / GÜDÜL - Güdül Halk Eğitimi Merkezi

Haz

2021-2022 yıl sonu sergimizin açılışı gerçekleşti.Belediye Başkanımız Sn.Muzaffer YALÇIN ,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn.Adil YILDIZ ve daire amirlerimizin katılımıyla açılışı yapılan sergimizde proje kapsamında ilçemizde başlatacağımız sof kumaşın ilk örneği dokunmaya başlandı.

Haz

Hayat boyu öğrenme kültürünün geliştirilmesi, tanıtılması ve yaygınlaştırılması amacıyla bu yıl ikinci kez kutlanan Hayat Boyu Öğrenme Haftası, Millî Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer'in katıldığı açılış töreni ile Ankara'da Türk Tarih Müzesi ve Parkı'nda gerçekleştirildi.

May

Merkezimizde görev yapan idareci ve öğretmenlerimize yönelik eğitim ihtiyaç analizi toplantısı gerçekleştirildi. İdareci ve öğretmenlerin mebbis, e-devlet ve e-yaygın sistemlerinden ihtiyaç duydukları eğitimlere başvuru yöntemlerinin anlatıldığı toplantıda, kurum yönetimince tespit edilen hizmetiçi eğitim ihtiyaçları Genel Müdürlüğümüze elektronik ortamda gönderilmek üzere kayıt altına alındı.

May

Merkezimizin koridorlarında ve uygun mekânlarda kültür, sanat, medeniyet, edebiyat, tarih gibi alanlarda tematik bölümler veya köşeler oluşturuyoruz. Bu alanlarda kursiyerlerin hazırlamış oldukları materyaller kullanılmaktadır.Pano ve köşeler temalara göre düzenlendikten sonra WEB sitemizin galeri bölümünde yayınlanacaktır.

Nis

"Din Eğitimi" alanında Adab-ı Muâşeret, Dinimi Öğreniyorum, Esnaf ve Ticaret Ahlakı, Hadis Okumaları, Kitabımı Öğreniyorum, Kur'an'ı Doğru Anlama ve Tanıma, Kur'an-ı Kerim (Elifba) Okuma, Yetişkinler İçin Kur'an-ı Kerim'i Tecvidli Okuma gibi 62 adet kurs programımız halk eğitimi merkezlerimizde devam etmektedir.

Nis

Halk Eğitimi Merkezi koordinasyonunda "Sıfır atık projesi" kapsamında 4 okul öğretmen ve öğrencilerinin geri dönüştürülebilir malzemelerden ürettikleri oyuncaklar, ilçe meydanında gerçekleştirilen bayram programında sergilendikten sonra çocuklara hediye edildi.

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 102. yıl dönümünde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İlçe merkezinde gerçekleştirilen programla kutlandı.

Ekm

EBA Destek Noktasına Öğrencilerimizi Bekliyoruz

Ekm

Pandemi sürecinin ilk gününden itibaren gönüllü olarak mücadeleye destek vermekteyiz.